Vrijwilligers

Allereerst zullen wij ons even voorstellen: van links naar rechts op onderstaande foto zien jullie Wendy Boerboom-Possel, Boudewijn Possel, Ivonne de Vries en Willem-Gerrit Schinkelshoek. 

Wij maken deel uit van de Vrijwilligerswerkgroep, in het leven geroepen nadat wij diverse workshops ‘Meer Vrijwilligers In Kortere Tijd’ bij Sportservice Noord-Holland hebben gevolgd. Wij houden ons bezig met het werven, informeren, begeleiden en behouden van vrijwilligers voor de Heemsteedse Reddingsbrigade. De HRB wordt gedragen door vrijwilligers, niemand krijgt een vergoeding. Met de gedachte dat vele handen licht werk maken, willen wij blijven zorgen voor een breed draagvlak. Vrijwilligerswerk binnen de HRB is niet alleen nuttig, het is vooral leuk! 

Om nieuwe vrijwilligers te werven hebben we leden en ouders gevraagd iets voor de vereniging te willen betekenen. De respons hierop was positief, maar we zijn er nog niet! Bij sommige taken kunnen we nog steeds hulp gebruiken. Denk aan bezetting van het Infopunt, het verzorgen van PR voor de HRB etc. We blijven daarom doorgaan met het zoeken naar ‘helpende handen’. 

Als er leden en/of ouders zijn die graag spontaan hun steentje willen bijdragen, spreek ons gerust aan in het zwembad of stuur ons een mailtje: vrijwilligerswerkgroep@heemsteedsereddingsbrigade.nl