Verslag van kinderkamp
01-07-2017

We moesten verzamelen bij het clubhuis, daar gingen we met de boot naar Camping “de hof van Eeden” in Warmond. Op de boot kregen we een kaart met de dingen die we onderweg moesten zoeken. Na ongeveer 2 uur gingen we onze eigen lunch eten, toen we daar klaar mee waren moesten we nog ongeveer 1,5 uur varen.

Eenmaal aangekomen stormden we de tent binnen en gingen we allemaal onze spullen klaar maken. De zon scheen heerlijk, en we gingen allemaal spelletjes doen. Ook gingen we nog even heerlijk zwemmen. Daarna gingen we eten. We aten macaroni. Met het toetje hadden we een gevecht. Toen we klaar waren met het eten en de corvee, gingen we in het donker een spel doen met als prijs chips. De chips heb ik samen met mijn groepje lekker opgegeten. Daarna nog onze tanden poetsen en in bed liggen. Als laatste voor de dag kregen we nog een avontuurlijk verhaal van Robinson Cruslie, welterusten!

De volgende ochtend begonnen we eerst met een Robinson parcours waar we met waterballonnen op de leiding moesten gooien, om daarna te ontbijten. Toen dit allemaal opgeruimd was kregen we uitleg over de dingen die we mee moesten nemen naar de speurtocht. We gingen opnieuw varen maar deze keer naar Sassenheim, daar gingen we een plekje opzoeken en toen begon de speurtocht. We moesten allemaal spelletjes doen een hele lange route lopen door Sassenheim, toen we ongeveer op de helft waren kregen we een lekker ijsje. We liepen verder en bij het eind van de speurtocht kregen we een aanwijzing, naar een tas met onze lunch erin. De lunch waren heerlijke knakworstjes op een broodje. Na dat alle groepen aan waren gekomen, vond er nog een watergevecht plaats. Daarna zijn we terug gaan varen naar de tenten.

Bij de tenten zijn we weer lekker allemaal spellen gaan spelen. Na dit alles weer eten en het was dit maal rijst met kip, hier laat ik het bij! Toen dat opnieuw opgeruimd was begonnen we met de bonte avond. Er waren echt super leuke acts, en het was echt super gezellig en dit is natuurlijk het belangrijkste. Toen gingen we om het kampvuur zitten daar kregen we een nieuwe brief van Robinson Cruslie. Hij vertelde dat hij een schat had verstopt. Deze gingen we zoeken, in de schat zaten, marshmallows, koekjes en stokjes, deze waren heerlijk. Hierna gingen we onze tanden poetsen, plassen en de tent in. Toen we de volgende ochtend waker werden moeten we alles inpakken en snel ontbijten. Tijdens het ontbijt kwamen de ouders langzaam binnen, toen we het ontbijt op hadden geruimd moesten alleen nog de tenten worden opgeruimd. Het kamp was helaas voorbij! Het was een super leuk kamp en ik heb er heel erg van genoten.