Clubhuis HRB
Doel van de Stichting

De Stichting Heemsteedse Reddingsbrigade beheert het clubgebouw van de Heemsteedse
Reddingsbrigade. Hieronder valt het onderhoud, schoonmaak, financieel beheer, overleg met de vereniging en overleg met het sportpark. Het bestuur van de Stichting bestaat uit voorzitter Chris Damen, secretaris Paul Tijl, Penningmeester Wim Schrama en de algemeen bestuursleden Koos Randsdorp en Martien Stokman. De bestuursleden zijn allemaal lid van de vereniging.

Clubhuis

Het clubhuis is een houten opbouw op een betonnen fundering. Het bestaat uit een verenigingsruimte met keuken en bar, een botenloods, een extra botencontainer. Het terrein heeft tevens een plek waar de boten te water gelaten kunnen worden en een steiger aan de Ringvaart.

Locatie

De Heemsteedse Reddingsbrigade heeft de beschikking over een eigen clubhuis op het sportpark Groenendaal. Het clubhuis bestaat uit een kleine zaal met bar, een botenloods en een opslagcontainer. Bij het clubhuis hoort een stuk grond met een eigen aanlegsteiger.


Activiteiten

Naast de vaste clubavond op woensdag vinden in en rond het clubhuis diverse activiteiten plaats. Vergaderingen van bestuur en commissies, theorielessen en examens, varend redden, knutselen voor de jongste leden, feestavonden en dart- en klaverjastoernooien. Tevens is het de uitvalsbasis van de Waterhulpverleningsploeg.

Huren clubhuis

Het is mogelijk het clubhuis te huren. Informeer naar de mogelijkheden via stichting@heemsteedsereddingsbrigade.nl