Jubileum - HRB 100 jaar!

De Heemsteedse Reddingsbrigade, opgericht op 4 september 1919, viert dit jaar haar 100 jarige jubileum. Reden voor een feestje! Er zijn en worden tal van kleine en grote activiteiten georganiseerd. Op deze webpagina vind je meer informatie over deze activiteiten.

Receptie en tentoonstelling

Op 4 september 2019 vieren we de verjaardag van de HRB door middel van de opening van een heuse HRB 100 jaar tentoonstelling in het Raadhuis van Heemstede. Hiervoor nodigen wij alle leden, oud-leden en overige geïnteresseerden uit voor een receptie in het Raadhuis vanaf 16.00 uur. Om 16.30 uur zal onze burgemeester en beschermvrouwe de tentoonstelling openen. De tentoonstelling is overigens nog de rest van de maand te bezoeken in het raadhuis. In verband met de organisatie vragen we jullie om je aan te melden wanneer je komt. 

Adres: Raadhuisplein 1, 2101 HA Heemstede
Aanmelden: aanmeldformulier

Jubileumdag

In de jubileummaand moet er natuurlijk ook gefeest worden. Daarom vragen we jullie allemaal 14 september vrij te houden. We hebben voor deze dag een leuk programma bedacht voor zowel jong als iets minder jong. Meer informatie en een inschrijfformulier voor deze feestdag volgt later.

Andere activiteiten

Er worden nog veel meer activiteiten georganiseerd, waarover later meer informatie zal verschijnen, zoals een stranddag (datum volgt), een onderwaterhockey evenement (12 oktober) en een heuse escape room in het clubhuis (2 en 3 november). Zie ook deze kalender voor het totale overzicht.